Protocol 14.07.2016

[1]PROTOCOL CNCF 14 iulie 2016[2]PROTOCOL CNCF 14 iulie 2016

Anunțuri

Un gând despre “Protocol 14.07.2016

 1. Leonidas

  Procesul verbal din 16.12.2015 si prevederile CCM 2015-2017 – art.52 pct.(5) -„Drepturile care se vor putea acorda pentru perioada cat salariatul se afla in concediul de odihna….vor fi negociate dupa aprobarea BVC al CNCF CFR Sa pe anul 2016…”
  Bugetul a fost aprobat din luna aprilie 2016!
  Protocolul se incheie abia in luna iulie 2016…cei care au fost deja in concediu SUNT SAU NU SANT DISCRIMINATI in baza CCM 2015-2017 valabil pentru TOTI angajatii?
  In Protocolul se incheiat in luna iulie 2016 nu se specifica de cand intra in vigoare, daca produce efecte inainte de data semnarii pentru salariatii care deja si-au luat co si nici cum se aplica in alte cazuri, cum ar fi de exemplu:
  – daca factura servicii turistice s-a achizitionat din lunile februarie, martie…inainte de data semnarii protocolului…pentru perioada de co ce urmeaza dupa data semnarii protocolului….(adica achita in februarie pentru co in luna august)…se deconteaza sau nu?
  Eu cred ca logic ar fi sa fie DA…dar logica la CFR…e surprinzatoare atunci cand emana din partea administratiei!
  – daca salariatul se afla in co in perioada 12-22 iulie (in timp ce s-a semnat protocolul) si factura a fost achitata pe 10.iulie…se deconteaza sau nu?
  – daca salariatul solicita o decontare anticipata (analogie cu acordarea anticipata cu pana la 5 zile a indemnizatiei de co -CCM art.52 pct.4).- se poate deconta sau nu?
  – daca factura a fost livrata on-line, a fost platita on-line,,, si are numai vaucerul in original…se deconteaza sau nu?
  O firimitura de 400 de lei – in loc de 1000 de lei cat se putea acorda si la CFR infrastructura la fel ca la calatori – prevazuta de un protocol intocmit tardiv si numai pentru „astupatul gurii”, cu multe intrebari lasate la „logica administratiei”…!

  P.S.Pentru o odihna binemeritata se ia o pauza in „discutarea variantei 2” anexele 1+2 din CCM, amanindu-se discutiile pana dupa data de 15.08.2016 …! Timp necesar pentru a se pune la punct „logica si metoda”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s