Comunicat de presa

00010002

Un gând despre “Comunicat de presa

 1. Leonidas

  VINERI – In 22.04.2016, la MITING, vom fi acolo alaturi de colegii nostrii din ANSF pentru a face cunoscute problemele noastre si cu ajutorul CSN Meridian, pentru a spune adevarul despre cauzele acestor probleme si a propune solutii pentru cei ce trebuie sa auda, sa elimine efectele si sa aplice solutiile cele mai bune!
  EXEMPLU : Pentru politicieni si guvernanti:
  – in Franta speranta medie de viata a barbatilor este de 79 de ani, feroviarii francezi au posibilitatea sa iasa la pensie la 55 de ani,.
  DECI, au SPERANTA de a se bucura de pensie inca 24 de ani!
  – in Romania speranta medie de viata a barbatilor este de 71 de ani, ceferistii ies la pensie la 65 de ani (cu trei exceptii cunoscute).
  DECI, au „speranta” de a se bucura de pensie inca 6 ani!
  Francezii care traiesc mai bine si mai mult ies la pensie cu 10 ani mai devreme decit ceferistii care traiesc mai prost si mai putin!
  Exemplu de problema care si-ar gasi REZOLVAREA rapida prin adoptarea STATUTULUI FEROVIAR!
  Domnii politicieni si guvernanti, cind peste noapte, la 01.04.2001 AU HOTARIT prin lege ca ceferistii care i-au votat (sau nu) AU DREPTUL LA O SPERANTA de 4 ORI MAI MICA decit a francezilor pentru a se bucura de o pensie pentru care au muncit si muncesc in aceleasi conditii (incomparabil mai proaste decit ale francezilor si in prezent) si inainte si dupa NOAPTEA (mintii) de 31.03/01.04.2001!
  Cu toate ca se spune (de politicieni si guvernanti) ca am vrut (sau vrem) in Europa, ca MODEL….poate numai pentru pretul traiului de fiecare zi (unde suntem silitori si chiar i-am depasit (vezi pretul la carburant, produse alimentare sau energie casnica, fara a lua in calcul nivelul salarial)!
  Domnilor politicieni si guvernati, cind in Europa investitiile pentru a se dezvolta transportul feroviar cresc, pentru Romania care este modelul? Master planul , unde se vorbeste de reducerea infrastructurii feroviare ?
  NE VEDEM LA MITING!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s