Informare miting 23.04.2016

Anunț important!. Mitingul se va desfășura pe data de 22.04.2016.

Anunțuri

4 gânduri despre “Informare miting 23.04.2016

 1. Leonidas

  Conducerea CNCF CFR SA intelege „sa discute masurile organizatorice aplicabile….in vederea eficientizarii activitatii” NUMAI cu presedintii de federatii!
  Din „pura intimplare” (in 23.03 pentru 25.03 – zi de vineri ora 13.00 – la sfirsit de program, cind se cunostea ca presedintele ANSF era plecat din Bucuresti) se anunta in scurt aceasta discutie, iar cel mandatat de presedintele ANSF sa reprezinte ANSF (… si semnatar al CCM) la aceste discutii (fiind si salariat al CNCF CFR SA) este respins !
  Se pare ca „naravul discutiilor in spatele usilor inchise” NU ARE LECUIRE!…
  Citeva intrebari:
  De ce administratia considera ca numai presedintii de federatii ar fi in stare sa „priceapa masurile…”?
  De ce administratia se face ca nu cunoaste sau ca organizatiile sindicale federative reprezentative semnatare de CCM au drepturi egale, inclusiv cind se doreste consultarea lor in privinta adoptarii unor „masuri …”?
  De ce considera administratia ca un presedinte de federatie salariat al unei alte companii (operator de transport) este mai avizat sa-si dea cu parerea decit un salariat al CNCF CFR SA?
  De ce considera administratia ca un salariat al unei alte companii (operator de transport) ar fi cu adevarat interesat de bunul mers al companiei de infrastructura feroviara , cea care trebuie sa asigure conditii egale pentru toti operatorii de transport (a se vedea si diferentele salariale intre angajatii acestor companii)?

  In lipsa unor raspunsuri credibile putem crede orice…si ca naravul e mentinut pentru asigurarea intereselor mai putin cunoscute celor multi, dar atit de poftite de cei putini alesi!
  Mai putem crede ca (…si de aceasta data) rezultatul masurilor va fi cresterea numarului de sefi (numiti si sutinuti de cei putini alesi) pentru a supraveghea mai bine eficienta celor multi…dar care devin tot mai putini!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s