Precizare ANSF

ANSF cu toate ca este in minoritate si este atacata prin instante pentru reprezentativitate, tocmai in timpul negocierilor, de catre FNFMC – Fratica si AFTF – Mantescu cu participarea tacita a FDF – Dobrescu, nu a semnat acordul iar cu o zi inainte a inaintat administratiei actul pentru aducerea la cunostinta a premiselor declansarii conflictului de munca.
Oful cel mai mare al marilor „reprezentativi semnatari” este ca liderii ANSF si-au asumat public in fata membrilor sai de sindicat respingerea oricaror bonusuri si functii de specialisti.
ANSF nu poate ignora contextul in care feroviarii (prin „suspendarile” semnate de specialistii reprezentativi) au pierdut in medie cite 250 lei/luna/salariat, au saracit cu 18% fata de anul 2010 prin cresterea IPC (conform INS) si au pierdut 40% prin neaplicarea coeficientilor de ierarhizare si a salariului minim brut garantat in plata la nivel national.
ANSF incearca, dupa posibilitati, sa reaseze pe un fagas de normalitate activitatea sindicala pentru ca adevaratul scop al unei organizatii sindicale sa fie respectat. Scopul: APARAREA DREPTURILOR SALARIATILOR MEMBRI DE SINDICAT si nu apararea drepturilor liderilor!
Drumul e greu, administratia sustine tocmai pe acei lideri deveniti specialisti si prin diverse „metode” incearca anihilarea unor astfel de „ïncomozi” , dar cei care mai cred ca se poate schimba ceva pot gasi in ANSF o optiune indeplinirii dezideratelor ceferistilor.

img324

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s