ACORDUL semnat de „reprezentativi” = FNFMC+FDF+AFTF.

 ANSF a refuzat semnarea acestei intelegeri rusinoase prezentate in scurt de administratie (in ziua precedenta nu se comunicase nimic ca a doua zi urmeza prezentarea unui Acord iar din PV de sedinta reiesea ca urmatoarea intilnire urma sa aiba loc pe 28.05 -(04) – 2014…) intrucit  prevederile acestui Acord trebuiau prezentate in prealabil pentru a fi discutate si cu salariatii si in acest acord nu se regaseste ABSOLUT NICI O REVENDICARE ANSF….
            Ne intrebam daca au avut mandat „semnatarii”  sa incheie un asemena acord? De ce au indemnat oamenii s-a mai faca „greva spontana/voluntara” in 23.04.2014 de care s-au dezis dupa aceea?
            Au specificat in acest acord toate revendicarile specialistilor pentru pastrarea functiei si salarizarii, masinilor si bonusurilor acestora, ba mai mult au completat prevederi cu specificatia „numai reprezentativi semnatari” pentru intarirea pozitiilor.
            Specialistii semnatari vor manipula si ameninta ca membrii ANSF vor pierde drepturile nefiind semnatari!
            TOTAL NEADEVARAT – ATENTIE! In cazul lipsei unui CCM, Act Aditional la CCM sau acord, salariatii au drepturile prevazute prin CIM (completat cu ultimul Act aditional la CIM) si din Lege. 
IN CONCLUZIE SINGURA PIERDERE pentru toti membrii ANSF O REPREZINTA „MARINIMOASA” MAJORARE DE 2% adica 20-40 de lei! Numai in cazurile speciale (decese, casatorii, pensionari) membrii ANSF nu vor beneficia de prevederile ACORDULUI!
            ACESTE ASPECTE SUNT MOMENTANE! ANSF a declansat premisele conflictului de munca.
  -Luni 28.04.2014 administratia va trebui sa raspunda in scris.
  -Marti 29.04.2014 ANSF va aviza ITM Bucuresti pentru conciliere.
            Cu aceasta ocazie se vor aduce argumente si dovezi cu privire la modul desfasurarii negocierilor, solutionarii revendicarilor ANSF si a incheierii acordului. Se va lamuri si aplicarea acestuia in contextul prevederilor art.153 din Legea 62/2011.
        In paralel ANSF va face si alte demersuri la alte foruri cu privire la aceste aspecte.
In toata aceasta perioada va vom tine la curent cu toate aspectele si incercati sa nu va lasati manipulati si explicati colegilor situatia pentru a nu semna individual acte , (fara sa va consulte) care sa ne blocheze orice activitate, demers sau revendicare pe mai departe
Cu stima.
IC

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s