Prelungire autorizatii

Nota prelungire autorizatii si permise

Anunțuri

5 gânduri despre “Prelungire autorizatii

  1. relu

    pentru navetisti venitul la serviciu se considera calatorie de serviciu sau trebuie sa-si scoata abonamente? sa raspunda cineva care e in masura.

  2. Acaru' Paun

    In primul rind, La multi ani si …. apocalipsa usoara! Cat priveste situatia asta a autorizatiilor si permiselor…, nu stiu, dar cred ca e picatura care a umplut paharul evidentelor, a flegmei cu care ne trateaza politicul, de ani de zile, pe noi, ceferistii. Solutii nu prea sunt pentru a contracara ordinul respectiv, ar insemna sa facem o noua revolutie si…, slabe sanse. Prea putini dintre feroviari mai circula cu trenul si asta doar, in unele cazuri, pentru a merge la locul de munca. Din start acestia vor fi indiferenti fata de orice protest. Nu ne ramane decat sa trecem la catastif inca un drept pierdut din cele prevazute candva in CCM-uri. Fiti linistiti, urmeaza si celelalte care nu figureaza DOAR in Codul Muncii. Apropo, parca CCM era valabil pana la 31.12.2011 conform prevederilor CM. Pe ce baza ne ducem relatiile de munca la ora actuala?

  3. Veu

    Cine negociaza noul CCM, daca anteriorul a fost valabil pana la 31.12.2011? Nu inteleg de ce postarea anterioara a fost stearsa? Am ranit pe cineva?

  4. Fostei ministrese si actualului ministru : De ce a fost nevoie sa ne saltati autorizatiile? Erau chiar asa de multi calatori si nu mai aveau loc de ceferisti? Tatal meu a fost copil de ceferist si avut permis GRATUIT pe timpul razboiului! Era un drept cistigat cu singe la Grivitza in ’33, daca-mi amintesc bine. Se recunoaste si prin asta -daca mai era nevoie ,ca sintem intr-o stare de razboi?! Un razboi al unui stat nemernic dus impotriva cetatenilor sai cei mai simplii?! Nu cistigati mai nimic (financiar vorbind) daca ne umiliti astfel. Pt ca este doar vorba de umilinta. Eu unul refuz sa dau bani indarat caii ferate. Sint si autobuze si ajung mai repede. Cum poate un ordin de ministru sa anuleze prevederile unui CCM inca in vigoare la vremea aceea? parca sintem parti egale -angajatii si admininstratia .Putem negocia si noi ce respectam din obligatiile de servici si ce nu?! Sper ca odata ca inlaturarea de la putere a acestui partidului de lichele cei ce ne-au produs aceasta jignire sa plateasca . Iar ce-i ce au consimtit aceasta din lasitate -vorbesc de liderii de sindicat , sa dispara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s