In atentia membriilor sindicatului Feroviarul Deva

PRECIZARI IN LEGATURA CU LITIGIUL DE MUNCA PT RECUPERAREA DREPTURILOR BANESTI 2007-2009

Pe parcursul anului 2010, reclamantii au formulat cereri de judecare a acestor dosare, atat personal, cat si prin intermediul sindicatului care a formulat cererea de chemare in judecata.

Membrii care pana in anul 2010 au facut parte din sindicatul Feroviarul Deva si au SEMNAT tabelele  de dare in judecata (s-au facut presiuni de a nu se semna aceste tabele de catre administratia respectiva) si-au primit drepturile castigate.

Pt membrii care pana in anul  2010 au facut parte din sindicatul MC Deva reclamatia a fost facuta de acest sindicat,prin reprezentantul Tit Ionel la data de 18 10 2010.

La data de 10 01 2011 se amana cauza PENTRU A SE DEPUNE DE RECLAMANT TABELUL PRIVIND MEMBRII DE SINDICAT ŞI SĂ PRECIZEZE ACŢIUNEA ÎN SENSUL INDICĂRII CUANTUMUL DREPTURILOR BĂNEŞTI,pt un nou termen.

La data de 14 02 2011 se amana din nou cauza pt ca reclamantul să depună precizare de acţiune în care să indice cuantumul drepturilor solicitate.

Nici la urmatorul termen nu se depune nimic ,astfel incat la data de 14 03 2011 se da urmatoarea solutie: Având în vedere că reclamantul nu s-a suspus dispoziţiilor instanţei, solicitate prin încheierea de şedinţă din data de 14 februarie 2011, În baza art. 155 indice 1, Cod procedură civilă; SUSPENDĂ judecarea cauzei.

      Avand in vedere aceste date incercam sa gasim o solutie LEGALA prin care sa reprezentam in instanta membrii sindicatului nostru care au facut parte din sindicatul MC Deva  la data respectiva.(probabil alta actiune,alte tabele)

Anunțuri

10 gânduri despre “In atentia membriilor sindicatului Feroviarul Deva

 1. Irina

  Mare chef mare, la Drum de Fier…la Sinaia se aduna toata spuma sindicatelor saptamana viitoare sa sarbatoreasca „MARILE REZULTATE” din ultimii ani…Lumea isi ia CFS si au sporurile taiate dar la sindicalisti li se platesc delegatii sa se imbete…

 2. Dan

  stimati colegi ,
  Vreau sa va pun cateva intrebari la care nu trebuie sa-=mi raspundeti mie personal , ci membrilor dumneavoastra de sindicat, nu vreau sa intru in polemici cu voi dar am observat ca voit sau rau intentionat a-ti triunchiat adevarul.
  1.Despre ce drepturi castigate de sindicatul FEROVIARUL DEVA este vorba?. din ceea ce se poate verifica pe site-ul instantelor judecatoresti Sindicatul Feroviarul Deva nu a intreprins de la infiintare si pina in prezent vreo actiune in instanta in numele membrilor de sindicat sau in nume propriu pentru drepturi banesti;
  2.Care membrii de sindicat au primit drepturi si in baza carei actiuni au castigat aceste drepturi? este vorba de fostii salariati ai CFR Marfa care in baza sentintei civile 265/LM/2010 a Tribunalului Deva, au castigat drepturile banesti cuvenite pentru prima de ziua feroviarului pe anii 2006,2007,2008 , proces inceput de catre Federatia MC Bucuresti, dosar transferat la tribunalul Deva in anul 2009, la cate procese privind aceste actiuni a-ti participat domnilor colegi?
  3.Care este scopul initiativei prin care incercati sa defaimati colegii din celalalt sindicat afirmand ca incercati sa gasiti solutia legala pentru ce? ca doar nu este nici o actiune inceputa de catre voi, deci indiferent ca sunt membrii vechi sau membrii noi , ” inscrisi in sindicatul Feroviarul stim noi in ce imprejurari, trebuie trecuti pe tabele.
  In alta ordine de idei va pot informa ca procesele suspendate se pot repune oricand pe rol in termen de un an pe cand actiunile incepute acum se pot face numai pentru anii 2009-2010-2011.
  Succes va doresc in actiunile ce le veti incepe

 3. Admin

  Multumim.Chiar este o situatie incurcata!.Cert este ca nu noi am complicat lucrurile ci reprezentantul sind. MC Deva.Acum ce trebuia sa facem ,sa stam si sa asteptam…ce?.De ce nu vreti sa discutam si sa gasim o solutie pentru ambele sindicate?.Noi suntem deschisi.Dar avem cu cine?.Ca voi…cel putin pe siteul asta sunteti toti …anonimi.Hai dati un semn …sa ne intalnim si sa rezolvam problema daca va pasa!.Hai ca te am in lista de e-mail.Curaj!

 4. Dan

  Vreti sa discutam? De ce nu a-ti facut-o inainte ca unii dintre colegii vostrii sa inceapa a raspandii tot felul de zvonuri si vorbe goale prin subunitati in incercarea de a defaima. Nu m-am ascuns dupa nici un anonimat, daca doream asta nu treceam adresa de mail. Nimeni nu v-a pus sa asteptati treceti la fapte, dar spuneti adevarul asa cum este el, netrunchiat. Lucrurile nu sunt complicate deloc, daca vreti puteti incepe o actiune separata in instanta, nu vad de ce nu a-ti facut-o pana acum , ce v-a impiedicat?
  Din nou va doresc succes

 5. Admin

  Dane,asta e adevarul!Asa s-a pronuntat Tribunalul Hunedoara.Nu vb aiurea:

  Numãr unic dosar: 5911/97/2010
  Înregistrat în data de: 18.10.2010
  Obiect dosar: drepturi băneşti
  Materia juridicã: Litigii de muncă
  Stadiu procesual: Fond
  Părţi: SINDICATUL INDEPENDENT AL FEROVIARILOR M/C DEVA REPREZENT DE ŢIŢ IONEL : Reclamant
  COMPANIA NAŢIONALĂ DE CĂI FERATE CFR SA BUCUREŞTI : Pârât
  SUCURSALA CFR MARFĂ TIMIŞOARA : Pârât

  CĂI DE ATAC:
  Tip acţiune Data declarare Cine declara
  Pagina 1

  TERMENE DE JUDECATÃ:
  Data
  Detalii
  10/01/2011 Amână cauza
  Solutie: PENTRU A SE DEPUNE DE RECLAMANT TABELUL PRIVIND MEMBRII DE SINDICAT ŞI SĂ PRECIZEZE ACŢIUNEA ÎN SENSUL INDICĂRII CUANTUMUL DREPTURILOR BĂNEŞTI
  14/02/2011 Amână cauza
  Solutie: pentru ca reclamantul să depună precizare de acţiune în care să indice cuantumul drepturilor solicitate,
  14/03/2011 155/1 c.pr.civ
  Solutie: Având în vedere că reclamantul nu s-a suspus dispoziţiilor instanţei, solicitate prin încheierea de şedinţă din data de 14 februarie 2011, În baza art. 155 indice 1, Cod procedură civilă; SUSPENDĂ judecarea cauzei.
  Pagina 1

 6. Dan

  Deci stimate coleg
  Vreau sa-ti spun doar atat.
  O cauza suspendata se poate repune pe rol in termen de un an de zile daca se indeplinesc conditiile cerute de instanta, cererea de repunere pe rol a cauzei este gata de depus la tribunal mai avem de facu rost de multe acte cerute de catre instanta, pina cand intervine termenul de perimare a dosarului mai este insa. Pentru unii insa nu stim daca mai merita sa ne implicam. Daca vrei sa discutam discutam in privat detaliile.

 7. sant o fosta salariata timp de 20 ani am cotizat la sindicatul deva care m-a lasat pe din-afara cand a fost vorba de ceva drpturi ban
  esti din 2008-2009 conf.ccm pe cand toate colegele din deva au castigat acesti bani in instanta pe mine m-au uitat magarii astia ,o mare magarie tot ce se intampla la cfr mr deva,asa sa le ajute d-zeu

 8. Admin

  Asa este,Cei care „mostenesc”acel sindicat ar fi trabuit sa va dea banii.Si nu sunteti singura.Noi platim membrilor nostrii,Mai mult nu putem face.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s