CFR a fost copilul neiubit si nedorit din interiorul Ministerului Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat sambata ca, in ultimii ani, Compania Nationala de Cai Ferate a fost „copilul neiubit si nedorit din interiorul Ministerului Transporturilor”, transmite Agerpres. Boagiu a spus ca exista sanse ca pana la sfarsitul anului sa se semneze contracte in valoare de 2,3 miliarde euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare din Romania, licitatiile pentru atribuirea lucrarilor fiind deja lansate.

„Vom acorda o atentie deosebita construirii si modernizarii infrastructurii de cale ferata de pe coridoarele feroviare. Sunt lansate deja cea mai mare parte a licitatiilor pentru contracte in valoare de 2,3 miliarde euro. Ambitia pe care ministerul o are, prin companiile din subordine, este ca majoritatea contractelor sa fie semnate pana la sfarsitul acestui an pentru a putea intra in modernizare si cu calea ferata. Din nefericire, CFR a fost ani in sir copilul neiubit si nedorit in interiorul ministerului. CFR a intrat in familia transporturilor si sper sa se simta atat in interiorul companiilor, cat si in afara”, a declarat Boagiu.

9 gânduri despre “CFR a fost copilul neiubit si nedorit din interiorul Ministerului Transporturilor

 1. Irina

  Cand dati prima de ziua feroviarului ca astia de la linii au primit bani pe ultimii trei ani, mai bine de 10 milioane si vor primi si banii pe bonuri?

 2. Admin

  Banii se vor da conform OG,esalonat.E lege,n-ai ca sa le faci!.Au primit doar cei ce au plecat din societate (pensie,somaj,ordonanta).Eu nu cred ca s-a dat asa cum spui.Dar bine ar fi sa ma insel.

 3. Irina

  OG se aplica doar la bugetari. Interesati-va la sectiile L…aia primesc banii fiindca au dat in judecata si au pus in executare!!

 4. Admin

  Astea sunt informatiile pe care le primesc de la lideri.Dar… poti sa te interesezi direct de la sursa ,ca doar esti din zona!Si depinde si de rezultatul dat de instante.Cel mai bine iti poate spune liderul sindicatului din care faci parte.

 5. Acaru' Paun

  Pe reg Constanta s-au virat cate 1015 ron pentru cei de la infra, membrii FNFMC cu domicilii in jud Tulcea si Constanta, in data de 17.11.2011. E un inceput….

 6. da , ai dreptate domn. sef! E lege! A junglei . aia a voastra! DACA ARE VREUNUL CURAJUL SAU TUPEUL SA VA PROVOACE ISI CISTIGA DREPTUL! DREPTUL E CISTIGAT. ce bine ar fi sa va treziti cu o armata de executori la usa birourilor. O sa va mutati la ..champing.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s