PV-30.08.2011

Document (29)Document (27)Document (28)

 

 

 

 

 

4 gânduri despre “PV-30.08.2011

  1. Acaru' Paun

    Inca o dovada a felului in care NU este condusa CNCFR. In loc sa se faca curatenia necesara a celor care freaca menta fara rost in calea ferata se intentioneaza a se lovi tot in amarastenii de jos, cei care duc in carca, de fapt, activitatea. Onor sindicatele ( raspund pe aceasta cale colegului care a postat un comentariu vadit in apararea liderilor de la Bucale) au venit si cu alta propunere care nu este cuprinsa in prezentul PV, adica de a se renunta la drepturile castigate in instante. OK. Cine suporta atunci cheltuielile legate de aceste procese, cheltuieli achitate din cotizatiile noastre? Adica si mututi si cu banii luati? Bun, suntem deja la a doua sarje de pierderi salariale din acest an. In mod normal, macar sub forma de protest, niste lideri ar fi trebuit sa-si prezinte demisia de onoare. Anormal…, parteneri, amici, slugi…, sictir!!!!

  2. remarc

    din partea mea ii poate lua dracu pe toti sindicalistii. e corect ca 40% din salariati sa sufere pentru ca personalul de la miscare sa-si ia banii integral? si ce bani, ca unii ajung la salarii nete de 2500-3000 lei. asa ca vezi bine ca sindicatele ii apara pe unii in detrimentul altora.nici nu tre sa le iei apararea… se vede cu ochiul liber. eu nu sunt printre favorizati.

  3. cfr-istul

    ce mai la marfa sunt citeva statii cu profit f …. mare doar ca si la trafic in unele locuri la 5 salariati 2 3 seii di care cel putin 2 sunt ingineri cu pluta pe apa simbetei de sus asa vorbesc ,dar nu stiu nici macar lucruri elementare de cf. ba abc-ul cf se invata in timp ,lucrand efectiv nu facand prezenta la ora 10 si plecand la ora 11 mancati salarile celor care muncesc cu adevarat .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s