Director General al CNCF CFR SA.

2 septembrie 2010

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, l-a numit, joi, 2 septembrie, pe Ioan Valeriu Trică în funcţia de director general al CNCF CFR SA.
Ioan Valeriu Trică a ocupat, din martie 2009 până în prezent, funcţia de director al Sucursalei Regionale CFR Timişoara. Anterior, în perioada 2005 – 2009, a fost şef al Diviziei Patrimoniu al Regionalei CFR SA Timişoara.
Ioan Valeriu Trică are 41 de ani, lucrează în CFR SA din anul 2002, fiind absolvent al Universităţii Politehnice Timişoara, Facultatea de Mecanică, secţia Material rulant de cale ferată.

Un gând despre “Director General al CNCF CFR SA.

  1. Acarul Paun

    Si? Daca a venit si madam Boagiu o sa se schimbe ceva? Daca nu-s parale poa’ sa vina si Einstein ca relativitatea restransa ramane doar tot o teorie. Sa fim seriosi, incompetenta, aruncatul matei in alte spinari, logoree sterila, pradaciune in interes propriu si de partid, iata coordonatele pe care s-au inscris actiunile din ultimii 20 de ani in Romania ale puliticienilor asunsi in frunte, adica la putere. Fiti convinsi si asteptati-va la ce e mai rau. Daca aveti alternativa mai banoasa fugiti din sistemul feroviar roman, aflat in boala lunga, deci, moarte sigura!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s