CFR Marfă – datorii de peste 200 de milioane de lei

Criza economică a pus afacerile CFR Marfă pe butuci. Scăderea cantităţii de marfă transportată a făcut ca veniturile încasate în prima parte a anului să scadă cu peste 40% faţă de primul semestru al lui 2008.
Astfel, în primele şase luni ale anului, compania a avut venituri de aproape 515 milioane de lei, în timp ce valoarea cheltuielilor s-a ridicat la peste 720 de milioane de lei.
Cea mai mare parte a datoriilor sunt către bugetul de stat, în valoare de peste 330.000 mii lei, în timp ce datoriile comerciale depăşesc aproape 245.000 mii lei. Alte peste 480.000 mii lei reprezintă datorii către instituţiile de credit.

În aceste condiţii, soluţia privatizării este una din ce în ce mai des invocată.

Anunțuri

2 gânduri despre “CFR Marfă – datorii de peste 200 de milioane de lei

  1. Anonim

    Directorii si managerii CFR Marfa cedeaza intentionat contractele firmelor private, la care (indirect) multi din ei sint actionari. Politica „falimenteaza si vinde pe nimic” se aplica constant din 1990 incoace in toate domeniile.

  2. Perfect si adevarat.Cat de curand o sa auzim ca uni din conducerea CFR Marfa( Badea,Raican,etc)au plecat spre Viena,la Calin Gratian, drept multumire ptr servicile aduse unor firme din afara tarii si in scurt timp urmati indeaproape de ,,animalele de companie”din conducerea Sucursalelor de Marfa.Tradatori si vanzatori de tara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s