Feroviarii vor demisia lui Berceanu

Federațiile sindicatelor feroviarilor cer demisia ministrului Radu Berceanu, a subsecretarului de stat Constantin Axinia și a directorilor generali ai unităților feroviare, scrie Evenimentul Zilei. Feroviarii sunt deciși să înceteze activitatea, în caz contrar.

Sindicaliștii cer aceste demisii din cauza „situaţiei dezastruoase a căii ferate şi a lipsei unor strategii coerente în acest sector”, potrivit lui Gheorghe Popa, președinte al unei federații de sindicat.

„Toate federaţiile am hotărât, în baza solicitării salariaţilor şi a liderilor teritoriali, ca în situaţia în care subfinanţarea sistemului feroviar se va menţine punându-se în pericol siguranţa circulaţiei pe calea ferată şi nerespectarea termenelor de plată a salariilor prevăzute în Contractele Colective de Muncă

cu mai mult de 48 de ore, activitatea la calea ferată să fie oprită în totalitate”, a declarat preşedintele Federaţiei Mişcare Comercial, Gheorghe Popa, citat de Evenimentul Zilei.

2 gânduri despre “Feroviarii vor demisia lui Berceanu

  1. Anonim

    imi place site-ul vostru.
    cred ca este cel care informeaza cel mai bine ceferistii. aveti intotdeauna ultimele stiri postate pe net inaintea celorlaltii. va felicit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s